11 22 okt. '22

Caroline Biss & De Client laten de Film Fest Gent-hostesses stralen op de rode loper

P194elpsev1hi1o2h22mbph1ab31
16 okt. 2014

De dames met witte kleedjes en opgestoken haar op de rode loper zullen je ongetwijfeld al opgevallen zijn. Deze mooie verschijningen zijn de hostesses van Film Fest Gent. Caroline Biss kleedt de dames in kwestie en De Client verzorgde hun haren voor de openingsavond!

De witte kleedjes, afgewerkt met een gouden riempje, van Caroline Biss hielden niet enkel de hostesses warm, maar zorgden ook voor een glamoureuze verschijning.

De Client stak de haren hoog op, waardoor de dames er op en top uitzagen voor de rode loper.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.