10 21 okt. '23

Call for entries 2015

P19fkrtjuj1o3d157eclr1jsmn5p1
05 mrt. 2015

Attention all filmmakers! Call for entry van het 42e Film Fest Gent - 13 to 24 oktober 2015 - is open!

Deze films komen in aanmerking:
Kortfilms: max. 30 minuten en gemaakt in 2015
Middel langspeelfilms: van 31 tot 69 minuten
Langspeelfilms: min. 70 minuten en min een Belgische premiere

Deadlines:
Kort en speelfilms: 1 augustus 2015.
Belgische studenten kortfilms: 4 september 2015.

Wat we nodig hebben is een BluRay of DVD van de film, samen met info over de film (persboek, CD met soundtrack, een aantal foto's, persknipsels (indien voor handen) en een biografie van de regisseur). Stuur dit alles naar Film Fest Gent, tav. Wim De Witte, Leeuwstraat 40b, B-9000 Gent, België. Dit materiaal wordt niet teruggestuurd. Online links kunnen verstuurd worden naar applications@filmfestival.be

Tegelijk vragen we om het online inschrijvingsformulier online in te vullen. Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Tot in oktober!

Film Fest Gent Team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.