11 22 okt. '22

Cafellini @ Film Fest Gent

P193lanaru63l1p6t12aprdfqb81
07 okt. 2014

Laat je verwennen door 'Cafellini', de Film Fest Gent Pop-up-bar by Coeur d'Artichaut Catering met een 'Dolce Vita Gin & Tonic' of een heerlijk verwarmende 'Caffe Lini' en ontdek het zoete leven tijdens Le notti di Film Fest Gent!

Deze flamboyante pop-up bar, die zich van 14 tot 25 oktober ontpopt tot het officiële festivalcafé van Film Fest Gent, wordt gehost door Coeur d'Artichaut Catering en bevindt zich in een gloednieuwe glazen constructie op het dak van het tentendorp.

'Cafellini' is er het hele Film Fest, elke dag van 10u tot 01u en staat in het teken van de overzichtstentoonstelling rond Fellini die in het Caermersklooster plaatsvindt.

"Come over, after all 'you exist only in what you do" - Federico Fellini.

Blijf op de hoogte op het officële facebookevenement!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.