10 21 okt. '23

Cadeautip: FFG onder de kerstboom!

P1a6lmsdtq11s8ga9b9219283lj1
23 dec. 2015

Heb je alweer geen inspiratie voor een cadeau onder de kerstboom? Geen nood, want Film Fest Gent geeft een feestelijke korting om alle film(muziek)verslaafden tijdens de feestdagen zoet te houden!

Ga nu naar onze webshop en ontvang met de kortingscode "FestiveFilmGoodies" 15% korting op je hele bestelling. De code kan gebruikt worden vanaf 16 december tot en met 5 januari 2016.

HAPPY HOLIDAYS!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.