10 21 okt. '23

Blade Runner opnieuw op groot scherm!

P19msmtcda14ajg0tqi61v6r1hdm1
02 jun. 2015

Vanaf 3 juni kan je sciencefiction klassieker 'Blade Runner' 1 week lang op groot scherm (her)ontdekken.

Het meesterwerk van Ridley Scott uit 1982 is ondertussen uitgegroeid tot echte cult, deze film moet je gezien hebben. 'Blade Runner' vertelt het verhaal van premiejager Rick Deckard (Harrison Ford) die ontsnapte androïden moet uitschakelen in een futuristisch Los Angeles. Zijn opdracht wordt er niet minder eenvoudig om als hij verliefd wordt op een androïde…

Naast Harrison Ford schitteren ook nog Rutger Hauer, Sean Young en Daryl Hannah in 'Blade Runner: The Final Cut'.

Meer info & tickets kan je vinden op de site van Kinepolis.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.