09 20 okt. '24

Bert Scholiers gaat uit in Antwerpen

P1advc13s91sgk1n6q1p42p2nvgk1
16 mrt. 2016
In Antwerpen begonnen de opnamen van ‘Charlie & Hannah gaan uit’, de debuutfilm van Bert Scholiers. Evelien Bosmans en Daphe Wellens spelen de hoofdrollen in deze zogenaamde ‘mumblecore’ komedie.

Bert Scholliers schreef zelf het scenario dat in 2014 geselecteerd werd voor CineMart, de co-productiemarkt van International Film Festival Rotterdam. De film wil een ode zijn aan het ongedwongen leven van mid-twintigers met te veel tijd en te weinig belkrediet. Een film over liefjes, werk, exen, studeren, seks en veel rode wijn. Of nog: een gestoorde praatfilm over verdwalen op de noordpool, verleiden in zwarte gaten en ontsnappen aan satan.

Hans Bruch, bekend voor zijn werk voor Gust Van den Berghe, verzorgt de fotografie en David Verdurme is verantwoordelijk voor de montage. ‘Charlie & Hannah gaan uit’ is een productie van Minds Meet van Tomas Leyers in coproductie met het Brusselse Altitude 100. Dit project wordt gesteund door het VAF en door het economisch fonds Screen Flanders.

P.S. Voor opnames zijn de makers nog op zoek naar jonge, hippe figuranten (20-35 jr) die op 4 april mee een feestje willen bouwen in de Studio in Antwerpen. Interesse? Mail naar audities@mindsmeet.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?