10 21 okt. '23

Benefietconcert Bevergem for Life

18 nov. 2015

Op 13 december spelen Freddy & Friends het benefietconcert BEVERGEM FOR LIFE in de AB in Brussel waar ze de songs uit de TV-serie tot leven zullen brengen met beelden uit de nu reeds onsterfelijke reeks.

De festivalserie BEVERGEM gaat live: Bart Vanneste, Piet De Praitere, An Tuts, Maaike Cafmeyer, Luc Dufourmont, Dries Heyneman, Han Coucke, Gunter Lamoot, De Bende Van De Roste, DJ Miel samen met topmuzikanten Dirk Jans, David Poltrock, Ben Brunin, Thomas Vanelslander, Steven Janssens, Eva Tshiela-Gysel, Pauline Verminnen en Walid Ben Chika groeperen zich tot BEVERGEM – THE SOUNDTRACK LIVE en de opbrengst van het optreden gaat naar Unicef Belgium.

Tickets te koop via AB Concerts.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.