10 21 okt. '23

Beluister de Talkies met Jonas Geirnaert en Julie Mahieu

F28f6930 2c64 11e8 9121 b9ee6212ecf7
Verdieping 09 mei 2018

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van de recent geopende De Krook Bibliotheek. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt.

Donderdag 26 april was het scenaristenkoppel Julie Mahieu en Jonas Geirnaert te gast op onze tiende editie van de Talkies. Jonas Geirnaert is vooral bekend als geestelijke vader van kabouter Wesley en als deel van het comedycollectief Neveneffecten. Julie Mahieu werkte o.a. mee aan programma's zoals 'Man Bijt Hond' en 'De Ideale Wereld'. Samen begonnen ze in 2014 te werken aan het scenario van de bloedstollende serie 'De Dag'. Hoewel deze alleen nog maar beschikbaar is op Play More, is de reeks al meer dan 500.000 opgevraagd.

Wie jammer genoeg niet aanwezig kon zijn op de Talkies of graag nog een keertje luistert wat Jonas en Julie te vertellen hadden, kan hieronder luisteren naar de podcast.

Op 31 mei verwelkomen wij jullie graag voor onze volgende Talkies in Bibliotheek De Krook.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.