10 21 okt. '23

Belmodo Movie Night @ Film Fest Gent

P1950nihdbl0a1mgo184s12bg1ou37
21 okt. 2014

Belmodo, onze modebewuste partner, organiseerde dit jaar een glamoureuze Belmodo Movie Night, waarbij de fashionista's van Belmodo een beetje Hollywood in het land brengen. En welke film past beter bij deze glitter-& glamoursite dan '20.000 Days on earth' van de legendarische muziekheld, Nick Cave!

'20,000 Days on Earth' is een fictieve documentaire van Iain Forsyth en Jane Pollard over 24 uur uit het leven van muzikant en cultuuricoon Nick Cave. De frontman van Nick Cave & The Bad Seeds is al tientallen jaren een van de meest fascinerende en ongrijpbare figuren in de muziek- en filmwereld. '20.000 Days on Earth' vergroot die mystiek nog eens. Deze urgente mix van feiten, fictie en fantasie is een speelse en originele deconstructie van een typische muziekdocumentaire. Op de twintigduizendste dag van zijn leven duikt Cave in zijn archief, heeft hij een sessie bij zijn psychotherapeut en ontmoet hij oude vrienden zoals de acteur Ray Winstone, popster Kylie Minogue en bandleden Blixa Bargeld en Warren Ellis.

Belmodo en hun friends waren ook present op de Officiële Openingsavond van Film Fest Gent en toverde de rode loper om tot een heuse, glamoureuze modeshow. Je kan het verslag hier lezen en bekijk vooral ook de foto's in de galerij!

De avond werd afgesloten met een exclusieve receptie, waarbij een heerlijk hapje en dranke getrakteerd werd door Belmodo. Lees het verslag van de avond hier en bekijk het fotoverslag in de galerij!

Voor wie zich helemaal wou onderdompelen in de Hollywood-sfeer, kon zich opmaken in de make up-stand. Vervolgens kon je je hollywood-sterren wanen en je laten fotograferen door heuse paparazzi!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.