10 21 okt. '23

Belgian Shorts op Amsterdamse Museumnacht

P1btplcpvkv5v1kvp1mui19md85m1
Nieuws 31 okt. 2017

Wie op zaterdag 4 november een avondje cultureel gaat doen in Amsterdam, springt best ook even binnen in cultuurhuis De Brakke Grond. Je kunt er immers doorlopend vanaf 19u terecht voor enkele Belgian Shorts die te zien waren op de 44e edtie van Film Fest Gent.

Zaterdag 4 november is Museumnacht voor de Amsterdammers, maar ook uitgeweken Belgen en vakantiegangers kunnen een vleugje vaderlandse trots meepikken. In cultuurhuis De Brakke Grond worden in de Tuinzaal enkele Belgian Shorts getoond die eerder te zien waren op de afgelopen editie van Film Fest Gent.

Tijdens deze samenwerking met Film Fest Gent worden de officiële festival selectie studentenkortfilms van 2017 vertoond: 'Mixed Materials' van Anna Van Riel, 'Girlhood' van Heleen Declercq, 'A Gis' van Thiago Carvalhaes, 'Serenitas' van Jef Dehouse, 'Jane Dog' van Koen Blauwblomme en 'Croisé' van Elke Vanoost. 'Croisé' won op Film Fest Gent de 2017 Competition for Belgian Shorts.

Meer info.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.