10 21 okt. '23

Beleef de 15e editie van de World Soundtrack Awards opnieuw!

P1a399ra9f1chm1bp3t11vg16132
04 nov. 2015

De World Soundtrack Awards, het jaarlijkse slotakkoord van Film Fest Gent, vierde op 24 oktober haar 15e verjaardag met de uitreking van de prestigieuze filmmuziekprijzen en een muzikale ode aan gasten als Alan Silvestri, Patrick Doyle en Daniel Pemberton. Beleef het concert en de uitreiking nog eens met de volgende sfeercompilatie.

Een overzicht van de winnaars van de World Soundtrack Awards 2015 vind je hier.

De 16e editie van de World Soundtrack Awards zal plaatsvinden op 19 oktober 2016 met de awarduitreiking en concert tijdens het World Soundtrack Awards Gala, en een WSA Concert zonder ceremonie op 20 oktober.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.