11 22 okt. '22

Bekijk de recensies van Young Critics!

P194i2m1c61k3k1tgg1l553si19551
18 okt. 2014

Photogénie en Film Fest Gent zijn verheugd om de eerste Young Critics Workshop voor te stellen! 5 gemotiveerde jongeren tussen 18 en 26 jaar gooien tijdens de 41e editie van Film Fest Gent hun filmkritisch talent in de strijd. Wekelijks kan je hun scherpe pen hier bewonderen.

De 5 recensenten van de Young Critics Workshop krijgen de kans om korte recensies te schrijven over alle films van de Officiële Selectie en een diepgaand stuk over één andere film. Deze recensies en artikels worden op de website van het Festival en van Photogénie gepubliceerd. Ze kunnen ook deelnemen aan de persconferenties en aan de Q & A sessies. Internationaal filmcriticus Keith Phipps (The Dissolve) zal samen met Photogenie-team de deelnemers begeleiden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.