10 21 okt. '23

Behind the look: Film Fest Gent

Aaaa
Nieuws 11 okt. 2018

Niet enkel onze gasten zien er adembenemend uit, ook het Film Fest Gent-team toont zich van zijn beste kant. Samen met Start People heeft Film Fest Gent een team van hosts en hostessen klaargestoomd om jou welkom te heten op onze rode loper. Onze hostessen worden gekleed door Julia June, terwijl onze mannen strak in het pak zitten dankzij Carbonella Suits.

Onze hosts en hostessen heten iedereen feestelijk welkom. Voor hen streeft Film Fest Gent naar een unieke look die elegant en stijlvol is, maar ook comfortabel en gepast voor lange, vermoeiende werkdagen.

Eigenlijk zijn wij het gezicht van het festival: we ontvangen en verwelkomen iedereen of begeleiden gasten. Uitstraling is dus belangrijk, maar ook enthousiasme, en uiteraard ook de outfit. - Hostess Alana

Dit jaar deed Film Fest Gent beroep op deze verschillende merken:

  • De lange blauw-rood gestreepte jurk afgewerkt met goud in detail is exclusief ontworpen voor Film Fest Gent door Julia June.
  • Voor de schoenen gaat Film Fest Gent dit jaar eens niet voor de klassieke hak, maar glanzende comfortable botjes van Lemon Jelly/Zappa met velvet veters perfect voor de rode loper.
  • De make-up wordt verzorgd door MUD Belgium.
  • De Cliént zorgt dan weer voor het kapsel.
  • Het elegante strikje van de hosts wordt verzorgd door Carbonella Suits.

In de complete look straalden onze hosts en hostessen op de rode loper en voor hen was het daarbovenop leuk om eens zo verwend te worden. De hosts en hostessen werden geselecteerd in samenwerking met Start People.

Ook de mannen van Film Fest Gent schitterden op de rode loper dankzij een op maat gemaakt kostuum van Carbonella Suits.

Tags

FFG2018

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.