10 21 okt. '23

Be Film festival kijkt terug op 2016

P1b4gpqubl1kqdfhqqeh10asqep1
Nieuws 20 dec. 2016

Belgisch actrice en filmregisseur Marion Hänsel patroneert het ‘Be Film Festival 2016’, dat van 22 tot en met 30 december plaats heeft in de Brusselse Bozar en in de Cinematek. Tijdens het festival worden uiteenlopende Belgische producties vertoond. In deze retrospectieve komen alle mogelijke genres aan bod: sociale films, road movies, komedies, politiefilms.

Het festival begint wel met de avant-première van ‘Faut pas lui dire’ van Solange Cicurel, een relatiekomedie waarin drie jonge vrouwen ontdekken dat een perfecte verloofde toch niet zo volmaakt is als hij laat uitschijnen. Op het programma staan verder ‘La fille inconnue’ van de gebroeders Dardenne, ‘King of the Belgians’, ‘De premier’, ‘L’ économie du couple’, ‘Vincent’, ‘The Land of the Enlightened’, ‘Belgica’, ‘Everybody Happy’, ‘Black’, ‘Broer’ e.a. Nic Balthazar en Samuel Tilman gaan op 29 december in gesprek met elkaar en bespreken hoe hun vele functies en diverse talenten invloed hebben op hun verschillende creaties.

Be Film Festival

22-30 december 2016

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.