10 21 okt. '23

Animatiefilms maken met Waf! Workshops

P19g435cvtctu1f5b1j2i10aamkm1
11 mrt. 2015

Waf! biedt kinderen van 8 tot 18 jaar de mogelijkheid aan om een animatiefilm te maken onder professionele begeleiding.

De deelnemers kunnen experimenteren met allerhande materiaal en in verschillende animatiefilm technieken zoals tekenfilm, stopmotion, cut-out, pixilatie,... Ontwerp, storyboard, opname,... Iedereen neemt actief deel aan de realisatie van de animatiefilm. Voorkennis is niet vereist. Het resultaat van de Waf! verschijnt op het Youtube Kanaal Van Waf!

De workshops kunnen gevolgd worden in zowel de paasvakantie, de zomervakantie als de herfstvakantie voor 125 EUR of 115 EUR voor het tweede kind dat deelneemt aan de workshop.

Voor de exacte data en bijkomende info moet je hier zijn.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.