09 20 okt. '24

Alan Silvestri Album & CD box 15 Essential Film Composers nu beschikbaar

24 okt. 2015
Film Fest Gent presenteert dit jaar twee gloednieuwe CD's! Een album met een verzameling van de meeslepende scores van Alan Silvestri in samenwerking met Brussels Philharmonic en een box die de scores van 15 topcomponisten samenbrengt.

Alan Silvestri Album

€15
Bestel de CD nu in de webshop

De meeslepende scores van Alan Silvestri (‘Back to the Future’; ‘Forrest Gump’; ‘The Polar Express’; ‘Predator’; ‘The Mummy Returns’) op een unieke CD, gebracht door het Brussels Philharmonic & Vlaams Radio Koor onder leiding van Dirk Brossé.

De CD brengt een unieke mix van orkestrale en elektronische muziek en zowel frisse tonen als door kopers ondersteunde heroïsche klankpatronen kenmerken de meer dan honderd uiterst gevarieerde filmscores van Alan Silvestri. Ze bezorgen hem een topplaats onder de hedendaagse filmcomponisten.


CD box 15 Essential Film Composers
€30
Bestel de box nu in de webshop

De ultieme soundtrack uitgave: 15 CD’s van de grootste filmmuziekcomponisten verzameld in één box! Nino Rota, John Williams, John Barry, Hans Zimmer, Ennio Morricone, James Horner, Elmer Bernstein, Maurice Jarre, Bernard Herrmann, Jerry Goldsmith, Max Steiner, Jerome Moross, Alfred Newman, Miklos Rosza, Dimitri Tiomkin.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?