11 22 okt. '22

Aifoon

P1932onp5tams1b66hqok6vfm21
04 okt. 2014

Aifoon, een educatieve kunstenorganisatie rond stilte en geluid, organiseert een workshop voor kinderen van het 4e, 5e en 6e leerjaar rond de kracht van geluid in de film.

Aifoon vertrekt vanuit een filmfragment van ongeveer een minuut, waarvan het geluid weggelaten wordt. Samen met de kinderen ontstaat een eigen invulling van de soundtrack. Om in surround te kunnen werken brengt Aifoon verschillende speakers mee, die ruimtelijk luisteren en componeren mogelijk maken. Als de soundscape af is, maken ze er een 3D geluidsopname van. Alle resultaten worden tijdens het filmfestival gepresenteerd.

Aifoon
17, 18 en 19 oktober
telkens van14:00 tot 18:00
Gouvernementstraat 7, 9000 Gent
De toegang is gratis

(afbeelding: Installatie Aifoon 'Pick-up cases')

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.