10 21 okt. '23

A Teacher nu beschikbaar op iTunes

P19k2dt49h1j211e7v10a1u1c1dpd1
28 apr. 2015

Je kan deze beklijvende thriller van Hannah Fidell nu herbekijken via de iTunes-store van Apple!

Diana (Lindsay Burdge) - een lerares aan een middelbare school in Austin, Texas - begint een affaire met Eric (Will Brittain) - een van haar tienerleerlingen - en neemt alsmaar grotere risico's om hun volledig op seks gerichte relatie voort te zetten. De film wordt volledig verteld vanuit het standpunt van de lerares die niet lijkt te beseffen dat er iets onbetamelijk aan de gang is. De jonge regisseuse Fidell weet alle sensatiezucht te mijden en kiest resoluut voor de karakterstudie. Daarvoor kon ze rekenen op twee minder bekende, maar uiterst getalenteerde acteurs. Will Brittain barst van de jeugdige branie en Lindsay Burdge vat in haar sterke vertolking zowel de kwetsbaarheid als de wanhoop en naïviteit van haar personage, een vrouw op zoek naar liefde op een werkplek waar dit maatschappelijk ongeoorloofd is. "Sexy, scary and heart-grippingly tense", volgens de journalisten van Indiewire.

Bestel de film via deze link op iTunes.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.