09 20 okt. '24

Dusan Rapos

Suzanne

Editie 1997
130' - 1996 - Drama - Taal: Slovaaks
Regisseur: Dusan Rapos Componist: Dusan Rapos Met: Eva Vejmelková, Maros Kramár, Bolek Polívka, Chris D'Garne, Chantal Poulain
Dit is het verhaal van een jonge vrouw die door gebrek aau vermogen tot zingeving vau haar leven terechtkomt in een fatale neerwaartse spiraal van drugverslaving en prostitutie. Suzanne is niet onknap en zij is rad van tong. Zij leeft samen met een action painter die nergens aan de bak komt en die inspiratie zoekt in heroine. Zij leeft dag op dag en verdwijnt van haar job nog voor de eerste werkdag voorbij is. Als de drugs haar tenslotte verplichten zich te prostitueren blijkt haar eerste klant - een dirigent die in de stad is om te repeteren voor een concert - niemand minder te zijn dan haar vader, die haar en haar moeder jaren geleden in de steek had gelaten. Tegen het ogenblik dat zij zich met hem zou kunnen verzoenen krijgt zij van haar pooier een overdosis toegediend.

Generiek

Regisseur

Dusan Rapos

Componist

Dusan Rapos

Met

Eva Vejmelková, Maros Kramár, Bolek Polívka, Chris D'Garne, Chantal Poulain

Scenario

Dusan Rapos

Cinematograaf

Jiri Fojtik

Monteur

Dusan Milko

Producent

Tatiana Pukalovichova

Productiebedrijven

Welcome Film & TV

Meer informatie

Taal

Slovaaks

Jaar

1996

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?