09 20 okt. '24
142fd399 72ba 4e6a b086 72e61b8094ef

Scott D. Goldstein

Levitation

Editie 1997
100' - 1996 - Fantasy, Drama - Taal: Engels
Regisseur: Scott D. Goldstein Componist: Leonard Rosenman Met: Sarah Paulson, Benjamin Heflin, Christopher Boyer, Cassandra Ray
“Levitation” is een dromerige, vreemde film. Hij volgt de teenager Acey die visioenen heeft en in een besloten wereldje leeft. Haar vader is te dronken om aandacht aan haar te besteden en haar enige vriend is een oudere blues disc jockey. Verder praat zij vaak met ene Bob, die een soort engelbewaarder is, maar waarvan niet duidelijk is of die echt bestaat, dan wel in haar verbeelding leeft. Van haar moeder weet ze niet veel : haar adoptiemoeder is al lang van haar vader weg en haar natuurlijke moeder is een wazige schim. Op een dag verneemt Acey van haar adoptiemoeder waar haar echte moeder is en zij vertrekt op reis. Het wordt een pijnlijke confrontatie die Acey voor de keuze tussen de harde realiteit en haar geheime wereld van dromen, mogelijkheden en visioenen zal stellen.

Image gallery

142fd399 72ba 4e6a b086 72e61b8094ef

Generiek

Regisseur

Scott D. Goldstein

Componist

Leonard Rosenman

Met

Sarah Paulson, Benjamin Heflin, Christopher Boyer, Cassandra Ray

Scenario

Scott D. Goldstein

Cinematograaf

Michael G. Wojciechowski

Monteur

Scott D. Goldstein, Frederick Wardell

Producent

Scott D. Goldstein, Shelly Strong

Meer informatie

Taal

Engels

Productielanden

Verenigde Staten van Amerika

Jaar

1996

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?