11 22 okt. '22
01957e82 0644 4129 b5cf e2bfd3261c29

Atteyat Al-Abnoudy

Bihar al-'Attash (Seas of Thirst)

Courtisane: Out of the Shadows 44' - 1980 - Taal: Arabisch - Formaat: Digital file
Regisseur: Atteyat Al-Abnoudy
In Bihar al-’Attash ruilt Al-Abnoudy het zuiden van Egypte een keer voor het noordelijke landsgedeelte waar ze zich richt op gemeenschappen nabij de zoutmeren van El Borrolos tijdens een verraderlijke droogte.
do 21 okt.
16:30
KASKCinema
Ondertitels: Engels

In Bihar al-’Attash ruilt Al-Abnoudy het zuiden van Egypte een keer voor het noordelijke landsgedeelte waar ze zich richt op gemeenschappen nabij de zoutmeren van El Borrolos tijdens een verraderlijke droogte. De veelzijdige lokale figuren contrasteren sterk met het dorre landschap rondom hen en bieden een aangrijpend totaalportret van een klasse die moet overleven.

Kopieën en teksten met dank aan Asmaa Yehia El-Taher, Yasmin Desouki en Cimatheque - Alternative Film Centre in Cairo.

Image gallery

01957e82 0644 4129 b5cf e2bfd3261c29

Generiek

Regisseur

Atteyat Al-Abnoudy

Meer informatie

Taal

Arabisch

Ondertitels

Engels

Productielanden

Egypte

Jaar

1980

Technische gegevens

Formaat
Digital file

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.