FFG Rewind: jouw verhalen

Film Fest Gent viert zijn 50ste verjaardag! Naast de schat aan 50 jaar filmvoorstellingen en internationaal filmtalent dat in Gent de revue passeerde, is onze geschiedenis evenzeer de optelsom van jullie meest verschillende ervaringen, impressies en belevingen van de voorbije 49 festivaljaren. Was jij ooit vrijwilliger bij het festival en heb je levendige herinneringen aan die tijd? Welke filmvertoningen zijn je als bezoeker steeds bijgebleven of wat zijn simpelweg jouw mooiste of meest memorabele festivalherinneringen? Wij zouden het fantastisch vinden als je ze met ons wilt delen.

YourFFGstory

Ook jij kan je festivalherinneringen met ons delen. Verhalen kan je insturen door te mailen naar archief@filmfestival.be. We bekijken met zorg het verhaal dat je met ons wilt delen, of de foto's die je ons wilt bezorgen. We bewaren jouw verhaal heel graag voor een nog betere reconstructie van ons verhaal en voor onze archieven. Mochten we het ook graag delen via onze kanalen, nemen we zeker contact met u op.

Kim Verthé

Kim Verthé

Pers & Communicatie
Header

Duik in de voorbije festivaledities

Ontdek alle films die door de jaren heen geprogrammeerd zijn geweest, duid je favorieten aan en stel zo je eigen watchlist samen in je MyFFG, of blader door de fotoselecties over alle festivaljaren (1974-2022) heen.