10 21 okt. '23

Programma

Capsule 616x353 1

Muziekconcert PRESS PLAY: Muziek in games

Geen Film Fest Gent zonder een spectaculair muziekconcert. Dit jaar presenteert FFG op donderdag 19 oktober 2023 het PRESS PLAY: Music in Games concert, waarbij muziek gecomponeerd voor videogames tot leven komt. De muziek van onder meer componist Austin Wintory - bekend van bekroonde games als Journey, Abzû en Assassin's Creed Syndicate en die ook als gastheer van het concert optreedt - wordt live uitgevoerd door Brussels Philharmonic.

20221022 FFGENT22 Jeroen Willems overzicht

World Soundtrack Awards 2023

Klaar voor de jaarlijkse World Soundtrack Awards 2023? Op 21 oktober kan je opnieuw genieten van een selectie muziek van de gasten en de ontvanger(s) van de Lifetime Achievement Award, begeleid door filmfragmenten op grote schermen en gebracht door Brussels Philharmonic, onder leiding van Maestro Dirk Brossé.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.