11 22 okt. '22

Programma

Vanaf 22 september kan je hier het volledige festivalprogramma ontdekken en tickets kopen.

Mark Isham banner WSA2022 liggend

Mark Isham is eregast WSA2022

Op zaterdag 22 oktober verwelkomt Film Fest Gent de veelzijdige Amerikaanse filmcomponist en jazzartiest Mark Isham als eregast van de World Soundtrack Awards 2022 die plaatsvinden in Muziekcentrum De Bijloke. De componist is verantwoordelijk voor memorabele scores als die van Crash (Paul Haggis, 2004), The Black Dahlia (Brian De Palma, 2006), Warrior (Gavin O'Conner, 2011) en Judas and the Black Messiah (Shaka King, 2021). Zijn muziek voor Robert Redfords A River Runs Through It (1992) werd genomineerd voor een Oscar. Brussels Philharmonic, o.l.v. Dirk Brossé, zal een selectie van zijn werk live uitvoeren én van Nainita Desai, de winnaar van de Discovery of the Year Award 2021, die ook terugkomt naar Gent.

Banner Korean Composers zonder copy

Filmmuziekconcert Korean Composers

Geen Film Fest Gent zonder een spectaculair filmmuziekconcert. Dit jaar maken we op 20 oktober een muzikale trip naar Zuid-Korea tijdens het concert Korean Composers. Brussels Philharmonic zal live muziek uitvoeren van onder meer componisten Jo Yeong-wook (Oldboy, The Handmaiden) en Jung Jae-il (Parasite, Squid Game).

Bestel je programmagids

Eind september gaat onze uitgebreide programmagids in druk. Maar er zijn ook nog programmabrochures voor enkele onderdelen van het festival. Bestel nu en krijg ze bij jou thuis in de bus. (Enkel binnen België)

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.