11 22 okt. '22
F3b009e0 22ef 40d7 a73c 2461250b51ab

WSA Industry Days - Part IV

13:30 Masterclass: Entering the Film Music Marketplace

Door Lesley Jackson
In deze masterclass gaat Lesley Jackson dieper in op hoe je als beginnende filmcomponist jezelf het beste kan positioneren in de markt.

Introductie: Tommy Pearson

14:30 Panel Talk: InMICS Composers Lab

Op Film Fest Gent komen de InMICS-studenten en -docenten samen met professionals, pers en filmmuziekfans. De studenten vertellen vrijuit over hun ervaringen tijdens het Composers Lab, hun werk en hun toekomst in de industrie. Via het InMICS Composers Lab dagen deze jonge componisten zichzelf uit om hun eigen stem te vinden en na te denken over de steeds evoluerende industrie. Voor hen is het een gelegenheid om te netwerken en hun ideeën over muziek voor audiovisuele producties te delen.

15:30 Masterclass: How a Business Frustrates its Minors

Door Stephan Eicke
In zijn masterclass gaat Stephan Eicke dieper in op de toenemende druk op componisten.

Introductie: Tommy Pearson

16:30 Composer Talk met Daniel Pemberton

Daniel Pemberton componeerde de score voor onder meer Enola Holmes, Birds of Prey, Motherless Brooklyn, Yesterday, Spider-Man: Into The Spider-Verse and Ocean’s Eight. Dit jaar sleepte hij twee World Soundtrack Award-nominaties in de wacht: voor Film Composer of the Year en Best Original Song ("Hear My Voice" uit The Trial of the Chicago 7).

Moderator: Tommy Pearson

Met de steun van

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.