11 22 okt. '22
12b334dd fe6a 4e13 bb66 59f0788ecf2b

WSA Industry Days - Part I - Pool Needle/ Sonhouse

10:00 Pool Needle/Sonhouse

2021 is een bijzonder jaar voor Belgische soundtrack connaisseurs. Niet één, maar twee nieuwe platenlabels voor filmmuziek van eigen bodem worden uit de grond gestampt: Pool Needle en Sonhouse Records. Robin Broos host om 10:00 een Q&A met de oprichters van de nieuwe labels, en met componist Raf Keunen (Rundskop), regisseur Gilles Coulier en componist Liesa Van der Aa (Cargo), componist Jimmy Dewit (Callboys) en bedenkers Dominique Van Malder en Wannes Destoop (Albatros). Dj/producer Cellini komt er een top secret project onthullen. En er worden een aantal nieuwe titels gelost!

Met de steun van

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.