10 21 okt. '23
61cdd476 d2db 4368 89ae ac97e992db72

WSA Film Music Days - Creative Partnership: Nico Leunen, Johnny Jewel & Fien Troch

Een gesprek tussen Chromatics-frontman Johnny Jewel (bekend van de soundtrack voor Nicolas Winding Refns Drive), Belgiës meest gevraagde monteur Nico Leunen (Ad Astra, Beautiful Boy, Broken Circle Breakdown) en de Belgische regisseur Fien Troch (Kid). Jewel schreef de muziek voor Ryan Goslings regiedebuut Lost River en Fien Trochs Home. Beide films werden gemonteerd door Leunen. Moderator: journalist Tim Greiving (NPR / Washington Post / LA Times).

Het is ook mogelijk een dagpas te kopen, voor alle evenementen op 21 oktober. Mensen met een accreditatie hebben toegang tot alle evenementen.

Met de steun van

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.