10 21 okt. '23
9eb74a66 4226 4c9e a3f6 220d340ea7c5

WSA Film Music Days - Composer's Talk with Mark Isham

Het uitzonderlijke muzikale talent van filmcomponist en jazzartiest Mark Isham is te horen in memorabele scores zoals voor Judas and the Black Messiah (Shaka King) en Crash (Paul Haggis). Isham scoorde ook A River Runs Through It (Robert Redford) dat zowel een Oscar als een Grammy-nominatie kreeg. Zijn score voor Brian De Palma's The Black Dahlia werd bekroond door de International Film Music Critics Association. Mark Isham heeft het in deze talk over zijn rijke carrière met moderator en collega-componist Ruben De Gheselle, die vorig jaar de Georges Delerue Award won voor zijn score voor Clara Sola.

Het is ook mogelijk een dagpas te kopen, voor alle evenementen op 20 oktober. Mensen met een accreditatie hebben toegang tot alle evenementen.

Met de steun van

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.