10 21 okt. '23
7769f49b 71ac 410d bf37 8b43392fa902

WSA Film Music Days - Changing the Face of "The Composer": Alliance for Women Film Composers

Vrouwelijke componisten hebben altijd al muziek geschreven, maar zijn in de muziekgeschiedenis over het hoofd gezien en onzichtbaar gehouden. De Alliance for Women Film Composers (AWFC) is opgericht vanuit de nood en het verlangen om de zichtbaarheid van vrouwelijke componisten te vergroten en nieuwe kansen te creëren. Thomas Mikusz modereert een gesprek tussen verschillende panelleden die verbonden zijn aan de AWFC, zoals Catherine Joy (componist en voorzitter van de AWFC), Daisy Coole (componist en bestuurslid van AWFC), Daniel Hart (componist) en Nainita Desai (componist).

Het is ook mogelijk een dagpas te kopen, voor alle evenementen op 22 oktober. Mensen met een accreditatie hebben toegang tot alle evenementen.

Met de steun van

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.