10 21 okt. '23
9f0279e2 5e44 4eca ab51 d027b08e5b07

WSA Film Music Days - Album Release & Listening Session: Evgueni Galperine's "Theory of Becoming"

Evgueni Galperine, die samen met zijn broer Sacha de scores van onder meer FFG Explore Award-winnaar Gagarine, Gouden Leeuw-winnaar L’événement en de HBO-miniserie Scenes of a Marriage componeerde, presenteert zijn nieuwe album Theory of Becoming op Film Fest Gent. Daarbij vroeg Galperine aan vier filmmakers, onder meer Nicolas Provost, Vladimir Mishukov (Russische fotograaf) en Jan Komasa, om beelden te maken bij zijn muziek, die exclusief getoond worden tijdens deze luistersessie. Galperine is aanwezig voor een inleiding en een Q&A.

Dit evenement is gratis.

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.