11 22 okt. '22
C2db55ff 462a 43e3 9fed aa530e44850a

Tribute to Jacqueline Lentzou

Jacqueline Lentzou is ongetwijfeld een van dé opkomende regietalenten om vandaag de dag in de gaten te houden. De afgelopen jaren veroverde ze al het internationale kortfilmcircuit met eigenzinnige pareltjes als Hector Malot: The Last Day of the Year en The End of Suffering (A Proposal). Dit jaar mocht ze haar langspeeldebuut Moon, 66 Questions in première laten gaan in Berlijn. Haar verfrissende, eigen filmtaal kan omschreven worden als intiem of dromerig, maar het is vooral de bijzondere gevoeligheid waarmee ze haar personages in beeld brengt die opvalt en haar tot een van de meest markante namen op het programma maakt.

Met de steun van

Greek film centre logo 1

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.