World soundtrack awards
 
Film Fest Gent Talkies #22: Walter Vander Cruysse - Livestream
Film Fest Gent Talkies #22: Walter Vander Cruysse - Livestream
woensdag 24 feb 2021 - 19:30
Film Fest Gent Talkies
24 feb 19:30
Nodig je vrienden uit

In de Film Fest Gent Talkies, de maandelijkse talkshow van Film Fest Gent, ontvangt Patrick Duynslaegher gasten uit de film- en bredere kunstwereld. Telkens opnieuw een niet te missen rendez-vous voor (film)liefhebbers. Op woensdag 24 februari om 19:30 praat hij met Walter Vander Cruysse, al sinds jaar en dag de uitbater van de Gentse Studio Skoop, over de films die hem geïnspireerd hebben. Het gesprek is live te volgen op de Facebook-pagina van Film Fest Gent, De Krook en Vormingplus Gent-Eeklo.

Al bijna 48 jaar in de weer voor Studio Skoop, eerst als vrijwilliger dan als medewerker en sinds 1 februari 1983 als eigenaar. Walter Vander Cruysse is de belichaming van een stuk Gentse filmgeschiedenis. Als geschiedenisstudent in Gent was hij al begin de jaren ‘70 stapelgek op cinema. Die liefde zou lopen langs het scheuren van toegangskaartjes op het Internationaal Filmgebeuren (het vroegere FFG) van 1977 en pintjes tappen in het Studio Skoop-café tot de fiere uitbater van de charmante filmzalen van een van de meest cinefiele plekken in de Arteveldestad. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk, voor de Skoop en voor Vander Cruysse. To be continued!

Film Fest Gent Talkies: Walter Vander Cruysse | woensdag 24 februari van 19:30 tot 20:30. Deze FFG Talkies wordt volledig gelivestreamd op de Facebook-pagina van Film Fest Gent.

Online communicatie door Wisefools