12 23 okt. '21

Onze partners

Media Partners

De Morgen

De Morgen

De Morgen is trouwe mediapartner van Film Fest Gent. Dat Film Fest Gent jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers mag verwelkomen, is mede dankzij de aandacht die de mediapartner besteedt aan het festival.

Ga naar website
Jo Röpke uitreiking Knack

Knack

Knack is de loyale en logische mediapartner van Film Fest Gent, met als gemeenschappelijke deler een kwalitatief aanbod uit de ruime wereld van entertainment. Elk jaar is er de Knack Focus festivaldag: een ontdekkingsformule van vijf speelfilms, speciaal voor u geselecteerd door de redactie van Knack Focus.

Ga naar website
Canvas

Canvas

Ook met Canvas heeft het festival een duurzaam partnerschap. Canvas cureert voor zijn publiek een Canvas-selectie uit het ruime aanbod van Film Fest Gent. Een deel van de Canvas-selectie is later te bekijken op Canvas.

Ga naar website
Culture Club, FFG2019

Radio 1

Radio 1 is mediapartner van Film Fest Gent en is met zijn cultuurprogramma Culture Club al een aantal jaren present op het festival voor een live-uitzending. Bij de 20ste verjaardag van de World Soundtrack Awards coproduceerden Film Fest Gent en Radio 1 de vierdelige podcast Soundtrack Maestro.

Ga naar website

Interesse in een partnership?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.