09 20 okt. '24

Onze partners

Media Partners

De Morgen

De Morgen

De Morgen is trouwe mediapartner van Film Fest Gent. Dat Film Fest Gent jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers mag verwelkomen, is mede dankzij de aandacht die de mediapartner besteedt aan het festival.

Ga naar website
Jo Röpke uitreiking Knack

Knack

Knack is de loyale en logische mediapartner van Film Fest Gent, met als gemeenschappelijke deler een kwalitatief aanbod uit de ruime wereld van entertainment. Elk jaar is er de Knack Focus festivaldag: een ontdekkingsformule van vijf speelfilms, speciaal voor u geselecteerd door de redactie van Knack Focus.

Ga naar website
Canvas

Canvas

Ook met Canvas heeft het festival een duurzaam partnerschap. Canvas cureert voor zijn publiek een Canvas-selectie uit het ruime aanbod van Film Fest Gent. Een deel van de Canvas-selectie is later te bekijken op Canvas.

Ga naar website
Culture Club, FFG2019

Radio 1

Radio 1 is mediapartner van Film Fest Gent en is met zijn cultuurprogramma Culture Club al een aantal jaren present op het festival voor een live-uitzending. Bij de 20ste verjaardag van de World Soundtrack Awards coproduceerden Film Fest Gent en Radio 1 de vierdelige podcast Soundtrack Maestro.

Ga naar website


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?