10 21 okt. '23

Onze partners

Principal Partners

North Sea Port

North Sea Port

North Sea Port draagt cultuur hoog in het vaandel en steunt als belangrijke partner zowel het film- als het muziekluik van Film Fest Gent. Als officiële partner van de publieksprijs steunt de haven ook de winnende film van de North Sea Port Publieksprijs met een distributiepremie van € 5.000.

Ga naar website
Kinepolis

Kinepolis

Kinepolis is sinds jaren de grootste filmpartner van Film Fest Gent. Tijdens het festival wordt Kinepolis Gent - als main venue - omgetoverd tot het kloppende hart van Film Fest Gent. Aan de voorgevel wordt de rode loper uitgerold voor (inter)nationale gasten en binnenin komen alle aspecten van het festival samen. Van film en muziek tot industry events en educatie.

Ga naar website

Interesse in een partnership?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.