10 21 okt. '23

Terence Blanchard, Joe Kraemer en David Shire beantwoorden al je vragen!

P1br233q121bpe1uud15be1qj3185o1
Nieuws 27 sep. 2017
Op de persconferentie op 19 oktober om 11u in de Theaterzaal van Vooruit kunnen muziekfans al hun vragen kwijt aan de professionals.

Een ontmoeting en gesprek met je favoriete film componist lijkt misschien een droom, maar de WSA maakt het werkelijkheid! Terence Blanchard, Joe Kraemer en ontvanger van de Lifetime Achievement Award David Shire zullen aanwezig zijn op onze jaarlijkse persconferentie met aansluitend fan-moment.

Ook een groot deel van de nominees zal de persconferentie bijwonen: Dave Porter 'Breaking Bad', 'Better Call Saul',), Dustin O’Halloran ('Lion', 'Transparant'), Hauschka ('Lion', 'In Dubious Battle'), Rael Jones ('Supersonic', 'My Cousin Rachel'), Diego Navarro ('Pasaje al amanecer'), Alejandro Vivas ('El jugador de ajedrez'), Michael Wandmacher ('Voice from the Stone'), Dan Jones ('Manolete', 'Lady Macbeth') en Rupert Gregson-Williams ('The Crown', 'Wonder Woman') hebben alvast bevestigd.

Artistiek directeur Patrick Duynslaegher en muzikaal directeur Dirk Brossé zullen met hen een open discussie aangaan waarbij ook het publiek vragen kan stellen. Achteraf maken de componisten tijd voor hun fans tijdens een signeersessie en fotomogelijkheid. Maar helaas zijn het aantal zitjes beperkt! Wat moet je doen om een (gratis) ticket te bemachtigen?

Stap 1: Koop je ticket voor het WSA Gala & Concert (18 oktober)

Stap 2: Stuur een kopie van dat ticket naar tickets@filmfestival.be vóór 9 oktober 2017

Stap 3: Het leven is aan de rappen! Als je snel genoeg bent, stuurt onze ticketmanager een gratis ticket voor de persconferentie jouw richting uit!

Zij die er niet kunnen bijzijn op het Gala kunnen nog steeds de persconferentie en het fan moment bijwonen door een ticket te kopen van €5. De persconferentie vindt plaats op 19 oktober om 11h in de Theaterzaal van Vooruit.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?