08 19 okt. '24

Symphonic Jazz Concert is uitverkocht!

P1bsdm22f85qu1gdn1v7vivh3je1
Nieuws 14 okt. 2017
Alle tickets voor het Symphonic Jazz Concert zijn uitverkocht. Gelukkig zijn er nog steeds tickets voor het WSA Gala & Concert!

Er zijn geen tickets meer beschikbaar voor het Symphonic Jazz Concert, maar jazz- en filmmuziekliefhebbers kunnen nog steeds genieten van de beste jazzy soundtracks op het World Soundtrack Awards Gala & Concert. Grammy-winnaar en jazzlegende Terence Blanchard zal zijn beste scores brengen, samen met Brussels Philharmonic en jazzsolisten. De bijhorende filmfragmenten zijn te zien op het grote scherm.

Andere gasten die het WSA Gala & Concert zullen bijwonenen zijn David Shire ('The Conversation' en 'The Taking of Pelham One Two Three') die samen met het orkest zijn scores zal opvoeren, en Discovery of the Year 2016 Joe Kraemer (Mission: Impossible - Rogue Nation) die het orkest zal dirigeren bij verschillende van zijn soundtracks.

Er komen ook verschillende nominees: Dustin O'Halloran, Michael Abels, Rael Jones, Dan Jones, Rupert Gregson-Williams, Dave Porter, Diego Navarro, Alejandro Vivas en de drie finalisten voor de Compositiewedstrijd.

Het WSA Gala & Concert vindt plaats op woensdag 18 oktober in het Capitole.

Info & tickets

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?