11 22 okt. '22

Stem nu voor de Public Choice Award 2019

Dumboklein
Nieuws 03 jul. 2019

Ben je stevig onder de indruk van de soundtrack van ‘Dumbo’? Ben je volledig van de kaart van de muziek van ‘Vice’? Help jouw favoriete filmmuziek van het afgelopen jaar de World Soundtrack Public Choice Award in de wacht te slepen.

Weet jij meteen welke filmscore er voor jou met kop en schouders bovenuit stak tijdens het afgelopen jaar? Stem dan zeker op jouw favoriete componist voor de World Soundtrack Public Choice Award.

Half september zullen de vijf genomineerde scores aangekondigd worden en worden hun componisten uitgenodigd voor het World Soundtrack Awards Gala op vrijdag 19 oktober, de slotavond van de 46e editie van het Film Fest Gent 2019.

Breng je stem uit via de World Soundtrack Awards-website. Je kan stemmen van 1 juli 2019 tot 3 september 2019.

Staat jouw favoriete score niet op de longlist? Geen probleem, hier kan je hem toevoegen aan de lijst.

Welke scores komen in aanmerking voor de World Soundtrack Public Choice Award 2019?

  • Enkel originele scores voor speelfilms (geen documentaires, geen kortfilms, geen tv-formats).
  • De speelfilm werd uitgebracht in een bioscoop tussen 1 juli 2018 en 30 juni 2019 (geen beperkte release of tv/dvd-premières).
  • Een persoon mag slechts één keer stemmen. De procedure wordt opgevolgd door PwC.

Als je er nog niet helemaal uit bent, kan je de muziek van alle genomineerden beluisteren op onze Spotify-afspeellijst.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.