12 23 okt. '21

Q & A Paul Greengrass op 14/10

14 okt. 2010

De Britse regisseur Paul Greengrass mag op het Filmfestival Gent een Joseph Plateau Award in ontvangst nemen voor zijn oeuvre. Greengrass is bij het grote publiek vooral bekend als regisseur van de laatste twee Bourne-films en het recente Green Zone over de zoektocht naar massavernietigingswapens in Irak. Die ligt helemaal in de lijn met zijn vorige films zoals United 93, Omagh en Bloody Sunday. Het zijn allemaal films die kritische vragen niet uit de weg gaan en altijd politiek of maatschappelijk geëngageerd zijn. Tijdens de Q & A op 14 oktober om 16u wordt hij op zijn beurt onderworpen aan wat kritische vragen van Knack Focus hoofdredacteur Patrick Duynslaegher.

Er kan per persoon 1 gratis ticket voor deze Q&A worden afgehaald aan de festivalkassa's in het tentendorp naast Kinepolis op volgende momenten:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.