10 21 okt. '23

Programmabekendmaking op 24 september!

P19vaoodh91d875k1dp65k5fc91
16 sep. 2015

Noteer 24 september in je agenda, want dan wordt het officiële programma bekend gemaakt van de 42e editie van Film Fest Gent!

Hou onze website in de gaten en ontdek vanaf 24 september het volledige programma van Film Fest Gent.

Als Film Fest Friend geniet je van tal van voordelen, waaronder een exclusieve bekendmaking van het programma van Film Fest Gent twee dagen voor de officiële bekendmaking! Ontdek hier nog allerlei voordelen en haal meer uit je festival!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.