08 19 okt. '24

On Tour #4: Un beau soleil intérieur

P1boct2vkb1qf45q81h5s1cp73101
Nieuws 25 aug. 2017
Met Film Fest Gent On Tour brengen we een avant-première van een markante film naar een bioscoop of cultureel centrum bij jou in de buurt. Voor deze editie werd gekozen voor 'Un beau soleil intérieur' van Claire Denis.

Isabelle (Juliette Binoche), moeder van een dochter die ze amper ziet, gaat na haar scheiding op zoek naar ware liefde. Un beau soleil intérieur volgt de Parijse artieste in al haar romantische en minder romantische escapades. De film werd geïnspireerd door het boek Fragments d’un discours amoureux van Roland Barthes.

De vertoning wordt op alle locaties voorafgegaan door een introductie waarin Patrick Duynslaegher (artistiek directeur Film Fest Gent) en een gast dieper ingaan op wat de film nu zo bijzonder maakt.

Tickets zijn verkrijgbaar via de deelnemende locaties:

Sphinx Cinema (Gent)
CC Lokeren
Cinema Lumière (Brugge)
Cinema Cartoons (Antwerpen)
Studio Geel
The Roxy Theatre (Koersel)
CC Strombeek
Kunstencentrum BUDA (Kortrijk)
Cinema ZED (Leuven)
CC Jan Tervaert (Hamme)
CC Evergem
Flagey (Brussel, Studio 5)
CC De Kollebloem (Puurs)
Ter Dilft (Bornem)

Film Fest Friends krijgen het standaard kortingstarief op vertoon van hun lidmaatschapskaart.

De volgende edities van Film Fest Gent On Tour vinden plaats op 17 oktober, 21 november en 19 december 2017.

De films die we vertonen zijn zo nieuw dat deze pas één van de weken erna in commerciële roulatie komen. Het kan dus zijn dat we pas kort op voorhand weten welke film vertoond gaat worden: hou hiervoor de website en de websites van deelnemende locaties in de gaten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?