10 21 okt. '23

Max Sobol aan het woord over zijn film 'You (Us) Me'

P1a1iugose1vlt16ottub15t71ftu1
14 okt. 2015

Max Sobol, regisseur van de 'You (Us) Me' nodigt jou uit om vanavond met hem zijn boeiende film te bekijken in Sphinx cinema om 20u!

Dit originele en geschifte liefdesverhaal is het op eigen houtje gefinancierde debuut van Max Sobol. De grassroots film was genomineerd voor de publieksprijs in de sectie jonge talenten op het internationaal filmfestival van Busan. "A singular storytelling voice", meent The Hollywood Reporter.

Sjoerd ontmoette Max Sobol in Sandton Grand Hotel Reylof Gent. Bekijk hier het gesprek!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.