11 22 okt. '22

Hoe kijken we in de toekomst naar film?

Woma
Verdieping 04 mrt. 2018

De Krook viert op zaterdag 10 maart zijn eenjarig bestaan. Ook wij zijn van de partij met een extra Film Fest Gent Talkies over de toekomst van filmkijken.

Op zaterdag 10 maart 2018 is het precies een jaar geleden dat de bibliotheek, imec, Universiteit Gent, Urgent.fm en Vormingplus samen de oversteek naar de toekomst maakten. Letterlijk zelfs: op de andere oever van De Schelde gaf de bib samen met haar partners inhoud aan De Krook.

Ook wij strijken maandelijks neer in De Krook met onze filmtalkshow, Film Fest Gent Talkies. Een vast panel en wisselende gasten bespreken dan alles wat in filmland roert en beweegt. Op 10 maart presenteren we een extra Film Fest Gent Talkies en praat Patrick Duynslaegher samen met Alexander Vandeputte van Lumière over de toekomst van filmkijken. Afspraak om 17:00 in het Krookcafé!

Meer informatie: www.dekrook.be

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.