10 21 okt. '23

Het hele FFGent team wenst je een fijne Kerst toe!

P1b4h25lt7afg1tq875ana71fun1
Nieuws 21 dec. 2016

Ook het team van Film Fest Gent maakt zich langzaam aan klaar voor een paar dagen vol samenzijn met vrienden en familie, vergezeld van de nodige (kerst)films op tv. Desondanks sturen we je volgende week woensdag toch een nieuwsbrief, met daarin de Top 10 films van afgelopen jaar volgens Patrick Duynslaegher, plus een traktatie voor de snelle lezers!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.