10 21 okt. '23

Herbeluister Talkies over Cannes met Pierre Drouot

P1bf7ehnc91ocfo429uc1ibd1nlh1
Verdieping 01 mei 2017

Eén keer per maand palmt Film Fest Gent het Krookcafé in voor de Film Fest Gent Talkies. De Film Fest Gent Talkies van 27 april stonden helemaal in het teken van het naderende filmfestival van Cannes.

Ons vast panel (Ben Van Alboom, Britt Valkenborghs en Steven Tuffin) deelde eigen ervaringen en onze artistiek directeur Patrick Duynslaegher ging in gesprek met VAF-intendant Pierre Drouot over diens wilde avonturen op het bekende filmfestival.

Pierre Drouot had het onder meer over het belang van Cannes, de diversiteit van de Vlaamse film, de verdiensten van gewezen minister van cultuur Bert Anciaux en de reden waarom Le fidèle van Michaël R. Roskam vermoedelijk (!) niet voor Cannes werd geselecteerd.

Dankzij De Morgen kan je onze talkshow helemaal herbeleven. Luister hier naar de podcast.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.