10 21 okt. '23

Herbeluister Talkies met Erik Van Looy (podcast)

Looy
Verdieping 06 feb. 2019

Erik Van Looy is een Belgische filmregisseur en ook bekend als de presentator van de populaire tv-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld'. Op 31 januari sprak hij tijdens onze Talkies met Patrick Duynslaegher over zijn favoriete films.

Samen gaan ze dieper in op 'Jaws' van Steven Spielberg, 'Dog Days Afternoon' van Sidney Lumet, 'Apocalypse Now' van Francis Ford Coppola, 'Chinatown' van Roman Polanski en 'Taxi Driver' van Martin Scorsese.

Beluister hier de podcast van onze Talkies met Erik Van Looy.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.