10 21 okt. '23

Floraliën Gent zet FFGENT in de bloemetjes!

P1a1vqcqggg0epfi1ts9vej116o2
19 okt. 2015

Onze trouwe partner Floraliën Gent zet de gasten op premières in de bloemetjes. Daarbij steekt Floraliën Gent de viptenten in een fleurig jasje!

Floraliën Gent organiseren in het voorjaar een dynamisch & interactief bloemen- en plantenfestival in het Kunstenkwartier van Gent met ruimte voor florale kunst, inspiratietuinen, kunst- en natuurprojecten & tentoonstellingen.

De prachtige boeketten van Floraliën Gent die Film Fest Gent opfleuren, kan je hier zien op de foto's!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.