10 21 okt. '23

FFG On Demand tip: 'Vincere'

P1c03ljq30116017nt1oh01kk143r1
Nieuws 29 nov. 2017
Je hoeft niet langer te hunkeren naar oktober, beleef Film Fest Gent vanaf nu het hele jaar door in je eigen living! Vorige maand lanceerden we immers FFG On Demand, een video on demand-service waarbij we elke maand een selectie films samenstellen die je gewoon kan bekijken via onze website. Poepsimpel en perfect voor koude winteravonden.

Ook de fans van het historisch drama moeten niet op hun honger blijven zitten. Ons Italiaans FFG On Demand aanbod was immers niet compleet zonder deze 'Vincere' van Marco Bellocchio. De film schildert een portret van een vrijwel ongekende episode uit het leven van Benito Mussolini: zijn geheime verhouding met Ida Dalser, een vurige schoonheidsspecialiste.

Ontdek hier waarom onze artistiek directeur Patrick Duynslaegher vindt dat je deze film moet zien.

Mag het ook wat minder Italiaans zijn, maar even historisch en dramatisch? Dan hebben we voor jou topfilms als 'The Immigrant' (met Marion Cotillard en Joaquin Phoenix), 'A Most Violent Year' (met Jessica Chastain en Oscar Isaac), The Good Shepherd (met Angelina Jolie en Matt Damon) en nog veel meer. Check het volledige aanbod hier.

Vanaf december staat er een volledig nieuwe selectie klaar met als thema 'Schuld en Boete'.

Tags

VOD

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?