11 22 okt. '22

Een fleurig festival dankzij VLAM en Eurotuin

P1bsq1i56ebtk1i3fvpk143e18mv1
Nieuws 19 okt. 2017

Zelfs al had het zonnetje niet geschenen tijdens Film Fest Gent, dan nog was het altijd zomer in onze VIP-tent, dankzij de bloemendecoratie van VLAM. Win een goed gevulde bloembak!

Toch lijkt de herfst eraan te komen, maar dat hoeft geen probleem te zijn voor je bloementuin. Ontdek hier enkele tips voor je tuin in het najaar. Chrystanten zijn bijvoorbeeld helemaal hip, en kan je met de juiste planten extra kleur in je tuin brengen! Ook kan je een gevulde bloembak winnen. Perfect, want de herfst is het plantseizoen bij uitstek.

Onze gasten ontvangen dan weer een prachtig boeket van Eurotuin. Er bestaat geen betere manier om al die fantastische acteurs, regisseurs, filmmakers,... te bedanken.

Tags

FFG2017

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.