10 21 okt. '23

Depedro in Handelsbeurs

Depedro 2
Nieuws 08 jan. 2018

De Spaanse singer-songwriter Jairo Zavala liet zich voor zijn vijfde album inspireren door de reisdocumentaire 'Casamance'.

Zavala is een ware globetrotter. Hij laat zich met zijn trio Depedro al reizend voeden. Voor hun vijfde album 'El Pasajero' (2016) maakt hij een doortocht door Senegal, maar ook Latijns-Amerikaanse, Aziatische en mediterraanse vibes krijgen een plaats in zijn zomerse muziek.

'El Pasajero' vond haar oorsprong in de documentaire 'Casamance', waarin hij een Senegalese griot volgt van Dakar tot Casamance, met een soundtrack van Afrikaanse soul, rock en rumba.

Naast zijn trio maakt Zavala deel uit van de bekende Amerikaanse indierockband Calexico.

Depedro speelt op woensdag 24 januari in de Handelbeurs in Gent. Tickets zijn verkrijgbaar via de website en aan de kassa.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?

Deze website gebruikt cookies om jouw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en om de inhoud van de websites beter af te stemmen op jouw behoeften en voorkeuren. Je kan de installatie van cookies weigeren, maar dan zullen sommige onderdelen van onze websites niet of niet optimaal werken. Lees meer.

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.