World soundtrack awards
Film Fest Gent Talkies
Film Fest Gent Talkies
Deel dit project

Maandelijkse talkshow

Film Fest Gent heeft zijn eigen talkshow! Maandelijks is het café van Bibliotheek De Krook het decor voor een inspirerend gesprek over film. Filmkenner Patrick Duynslaegher ontvangt gasten uit de film- en bredere kunstwereld en laat hen vertellen over de films die hun werk en leven beïnvloeden.

Op 26 maart 2020 kan je tijdens FFG Talkies aan de lippen gaan hangen van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Sinds hun debuut 'Image' (2014), en vervolgens 'Black' (2015) en 'Patser' (2018) banen ze zich vlot een weg in filmland, tot in Hollywood, waar ze zopas hun vierde film 'Bad Boys for Life' (2020), met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrol, voorstelden. Benieuwd naar hun muzes, inspiratiebronnen en werkmethodes?

Hier vindt u meer informatie over het komende evenement.

Luister hier naar de vorige edities van onze Talkies. 

Gerelateerd evenementen

Gearchiveerd

Film Fest Gent Daily Talkies

De Talkies, Film Fest Gents eigen maandelijkse talkshow, vinden tijdens het festival dagelijks plaats (behalve op zondag) in bibliotheek De Krook. Gastheer Patrick Duynslaegher of Roel Van Bambost nodigen filmtalent uit om over hun films in de officiële selectie te praten.…

Lees meer  

Online communicatie door Lavagraphics