08 19 okt. '24
69d529c2 98a4 4c3a ba1b bdfb637b9d32

Andras SzÖke, Mária Dobos, Andras SzÖke, Gábor Ferenczi

Európa Kemping (Camping Europa)

Editie 1992
72' - 1992 - Komedie - Taal: Hongaars
Regisseur: Andras SzÖke, Mária Dobos, Andras SzÖke, Gábor Ferenczi Componist: Zoltán Polyák, Ádám Dévényi Met: Andras SzÖke, Sándor Badár, János Horváth
Een hete zomerdag. Badar houdt de sporen in de gaten. Het station is verlaten. Badar is een spoorwegbediende. Vizi komt met de fiets. Het is allemaal geheimzinnig. Er is gevaar. Ze gaan samen op onderzoek uit. Hun bestemming, de Europa camping. Een schilderachtig plaatsje bij het samenvloeien van de rivieren Körös en Tisza. Er is gevaar op het campingterrein. iedereen is verdacht, alle sporen moeten gevolgd worden en wanneer ze samenkomen moeten ze gescheiden worden. Er bevindt zich een bom op het campingterrein. De twee buitenlanders zijn al aangekomen, de Turkse dames zijn er, de Franse meisjes, de man met de naaimachine, Aron de portier, zijn vrouw, een man uit een bevriend land en nog anderen. iedereen is verdacht. Er wordt in het water en in het zand gezocht. Er worden metingen verricht 's nachts en 's morgens, foto's genomen, nota's gemaakt, meloenen doorgesneden ... alles wordt onderzocht. De spanning stijgt, men voelt dat dit de laatste dag is, het einde. Met zijn krachten afnemend leidt Badar een zoektocht naar de lont. Een toevallige geboorte op de oever, .. er is iets met die geboorte, ... de portier valt met de baby in het water, hij wordt door het water meegesleurd ... Iemand anders met een pakje gaat er vanonder met een zeilvlieger. ..

Image gallery

69d529c2 98a4 4c3a ba1b bdfb637b9d32

Generiek

Regisseur

Andras SzÖke, Mária Dobos, Andras SzÖke, Gábor Ferenczi

Componist

Zoltán Polyák, Ádám Dévényi

Met

Andras SzÖke, Sándor Badár, János Horváth

Scenario

Mária Dobos, Andras SzÖke, Gábor Ferenczi

Cinematograaf

György Pálos

Monteur

Andrea Szakács

Producent

Andras SzÖke, Mária Dobos, György Pálos

Meer informatie

Taal

Hongaars

Productielanden

Hongarije

Jaar

1992

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over het festival, de films en de filmmakers, en onze activiteiten doorheen het jaar?